Foto: LETA

Valsts policijas (VP) priekšnieks Ints Ķuzis un AS "Rīgas Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis parakstīja savstarpējās sadarbības līgumu, kas paredz sabiedriskās kārtības nodrošināšanu hokeja kluba "Dinamo" spēļu laikā, kā arī sadarbību sociāli izglītojošu pasākumu organizēšanā bērniem un jauniešiem, aģentūru LETA informēja VP.

Valsts policija un "Rīgas Dinamo" veiksmīgi sadarbojas jau no pirmās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas, savukārt jau trešo gadu šī sadarbība tiek nostiprināta oficiāla līguma veidā, tādējādi nodrošinot efektīvu sadarbību gan sabiedriskās kārtības nodrošināšanā hokeja kluba "Dinamo" spēļu un citu kluba organizēto pasākumu laikā, gan sociāli izglītojošu aktivitāšu bērniem un jauniešiem īstenošanā.

Ik gadu Kontinentālā hokeja līga rīko par drošību spēļu laikā atbildīgo personu un klubu kopīgās sanāksmes, kuru laikā klubu un drošības dienestu pārstāvji prezentē savstarpējās sadarbības nianses kārtības nodrošināšanai spēļu laikā. Šajās sanāksmēs "Rīgas Dinamo" sadarbība ar Valsts policiju vairākkārt ir minēta kā viens no labākajiem KHL prakses piemēriem gan kārtības nodrošināšanas, gan sociālās sadarbības sfērā.


    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!