Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta turpinājumā pirmdien, 17. oktobrī, Rīgas "Dinamo" savās mājās uzņēma Maskavas "Spartak", un ilgā spēlē ar garu "bullīšu" sēriju piedzīvoja zaudējumu ar 1:2 (0:0, 1:1, 0:0, 0:0, 0:1).

Visu spēles laiku abas komandas demonstēja līdzīgu sniegumu, apmainoties pretuzbrukumiem, un nespejot iegūt vajadzīgo pārsvbaru laukumā, lai nosvērtu uzvaras kaususu uz savu pusi.

Spēles pirmā trešdaļa noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, bet otrā perioda pirmajā minūtē viesi atklāja mača rezultātu. Šoreiz rīdziniekiem izdevās izlīdzināt rezultātu ar teicamu Patrika Malena solo izgājienu - 1:1.

$duelID=511;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Trešajā trešdaļā tuvāk uzvaras vārtu gūšanai bija rīdzinieki, īpaši pamatlaika beigās, taču "Spartak" vārtsargs Ņikita Bespalovs darbojās teicami.

Pagarinājums pagāja bez vārtu guvuma un mača uzvarētāja noteikšanai bija vajadzīgi pēcspēles metieni. Pietika "tikai" ar 18 metieniem - uzvaras vārtus viesiem guva Vadims Berdņikovs, kamēr Pjotrs Sčastļivijs nerealizēja pēdejo "bullīti", kas deva uzvaru maskaviešiem.

Tādējādi Rīgas "Dinamo" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas, ta;cu ieguva vienu kopvērtējuma punktu.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!