Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Linus Videls pēc zaudējuma pret HK "Soči" kluba mājaslapā atzina, ka spēlē komanda pieļāva pārāk daudz kļūdu.

Uzbrucējs mačā komandu asistēja rīdzinieku pirmajā vārtu guvumā un guva otros vārtus, tomēr tas nelīdzēja izglābties no zaudējuma.

"Šis nebija tas labākais mačs. Mēs pieļāvām pārāk daudz muļķīgu kļūdu, kas mums maksāja spēli. Mums jāgūst vairāk vārti un jādara tas laicīgāk. Šādi izglābties no zaudējuma ir ļoti grūti."

Kā izteicās uzbrucējs, "Dinamo" hokejisti pieļāvuši pārāk daudz kļūdu.

"Domāju, savu spēli pratām atrast, pirms guvām pirmos vārtus, bet man ir jāatgriežas pie, jau pieminētajām, kļūdām. Mēs nedrīkstam tā kļūdīties, kā rezultātā zaudējām vārtus. Mums jāspēlē tā, kā šīs spēles izskaņā visu maču."

Videls ticējis, ka komanda tomēr spēs izglābties no zaudējuma. "Kad guvām otros vārtus, es ticēju, ka mēs varam no šīs spēles paņemt vismaz vienu punktu. Mums bija iespējas arī panākt izlīdzinājumu. Šī noteikti nebija labākā spēle, nedrīkst nonākt zaudētāju lomā ar 0:3."

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo", turpinot četru maču izbraukuma sēriju, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien ar rezultātu 2:4 (0:2, 0:1, 2:1) zaudēja līgas jaunpienācējai "Soči", kurai iepriekš sezonas sākumā piekāpās arī savā laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!