HK "Rīga" uzbrucējs Raimonds Vilkoits pēc Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) izlases turnejas Ziemeļamerikā atzinis, ka viņam esot bijis interesanti spēlēt šai komanda un ka iegūtie iespaidi ir nenovērtējami.

"Man patika, ka tik īsā laikā kļuvām par tik draudzīgu kolektīvu," intervijā MHL mājas lapā saka latviešu hokejists. "Tādā komandā prieks spēlēt. Žēl, ka jāšķiras, bet es turpināšu kontaktēties ar pārējiem puišiem."

MHL izlase "Sarkanās zvaigznes" Ziemeļamerikā aizvadīja sešu spēļu turneju, tiekoties ar ASV un Kanādas vienaudžu komandām. Piecās spēlēs uzvarēja viesi, vienā – mājinieki. Raimonds Vilkoits guva divus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

"Ziemeļamerikā spēlē pavisam citādu hokeju," norāda Vilkoits. "Viss notiek ļoti ātri, tāpēc lēmumi laukumā jāpieņem zibenīgi. Visas aizvadītās spēles bija labas, bet īpaši interesanti bija spēlēt pret Jēlas un Velingtonas komandām."

Vilkoits neslēpj sajūsmu par šo turneju: "Mums tika radīti vienreizēji apstākļi, varējām koncentrēties tikai uz spēlēšanu. No iespaidiem visvairāk atmiņā palicis Niagāras ūdenskritums. Pirmoreiz mūžā redzēju kaut ko tik grandiozu."

MHL izlase pēc Ziemeļamerikas turnejas atgriežas mājās, un jau 8. janvārī atsāksies MHL regulārais čempionāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!