Foto: F64

Latvijas hokeja speciālists Harijs Vītoliņš neesot atteicies no iespējas kļūt par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galveno treneri, laikrakstam "Diena" sacīja pats treneris.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" izskatījusi iespēju galvenā trenera amatam piesaistīt Vītoliņu, taču krievu medijs "Sport-Express" vēstīja, ka viņš atteicies no šī piedāvājuma. Tomēr Latvijas laikrakstam Vītoliņš sacīja, ka tā gluži nebija.

"Man ir tikai viena versija, no kurienes parādījusies šāda informācija. Kad 2. janvārī biju ieradies Rīgā uz Vladimiram Jurzinovam veltīto hokeja spēli, man bija saruna ar Juri Savicki. Tad arī man tika uzdots jautājums, ko es domājot par Rīgas "Dinamo" trenēšanu, uz ko atbildēju, ka līdz sezonas beigām koncentrēšos darbam Krievijas izlasē," "Dienai" sacīja Vītoliņš. "Rīgā jau viss ir zināms - gan spēlētāji, gan vide, bet šobrīd es patiešām neko konkrētu nevaru atbildēt. Turpmākā mēneša laikā, kad visi būs uz vietas, centīšos noskaidrot, kādi ir nākotnes plāni Krievijas izlasē. Līgums ar Krievijas izlasi man beidzas 31. maijā."

Tāpat Vītoliņa plānus var ietekmēt arī Oļega Znaroka nākotnes ieceres, jo abi jau daudzus gadus veiksmīgi sadarbojas. "Jāskatās, ko Oļegs darīs. Runāt ar visiem var un vajag. Es gribu tikai uzsvērt to, ka Rīgas "Dinamo" neesmu atteicis, jo par šo tēmu konkrēti nav runāts," turpināja Vītoliņš.

Krievu medijos izskanējušas baumas, ka Znaroks varētu pārņemt Sanktpēterburgas SKA grožus, taču Vītoliņš neatklāja, vai tādā gadījumā atkal kļūtu par viņa asistentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!