Foto: AP/Scanpix

Krievu hokeja aizsargs Vjačeslavs Vojnovs, kurš pēc cietumsoda izciešanas pametis Losandželosas "Kings" komandu, nacionālo Hokeja līgu (NHL) un ASV, nolēmis pievienoties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienībai Sanktpēterburgas SKA, pavēstījis viņa aģents.

"Vojnovs ir Sanktpēterburgā un nolēmis pārstāvēt SKA, jo šis klubs var cīnīties par Gagarina kausu," saka 25 gadus vecā hokejista aģents Ravils Ishakovs. "Tas Vojnovam palīdzēs sagatavoties spēlēm Krievijas izlasē. Šobrīd SKA ģenerālmenedžeris Andrejs Točickis ir Čeļabinskā un ar "Traktor" vadību veic pārrunas par apmaiņas iepējām."

Kā ziņojām, līgumu Vojnovam piedāvāja arī Čeļabinskas "Traktor", kam pieder tiesības uz šo hokejistu.

Kā zināms, septembra sākumā Vojnovu atbrīvoja no ieslodzījuma, kurā viņš atradās pēc tiesas sprieduma, apsūdzēts par vardarbību ģimenē, un 22. septembrī hokejists atgriezās Krievijā, lai saglabātu iespēju kādreiz atgriezties spēlēt ASV. Losandželosas "Kings", ko pārstāvēja Vojnovs, viņa līgumu ir iesaldējuši, un neizmaksās līgumā atlikušo summu - 19 miljonus dolāru. Līgums ar Vojnovu bija noslēgts 2013./2014. gada sezonā uz sešiem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!