Foto: Sputnik/Scanpix

Par Vladivostokas "Admiral" galveno treneri ir kļuvis krievu speciālists Andrejs Razins, kurš šajā amatā nomainījis zviedru Fredriku Stilmanu, informē klubs.

Līgums ar 44 gadus veco Razinu noslēgts uz diviem ar pusi gadiem, līdz 2019./2020. gada sezonas beigām. Kas būs Razina palīgi, pagaidām netiek izziņots.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu "Admiral" iesāka Aleksandra Andrijevska vadībā, bet šā gada oktobrī viņš no amata tika atbrīvots, vietā nākot zviedram Fredrikam Stilamanam. Tagad līgums ar Stilmanu tika pārtraukts pēc abpusējas vienošanās, un zviedru speciālists jau ir pametis klubu.

"Vispirmām kārtām gribu pateikties iepriekšējam trneru korpusam ar Fredriku Stilamanu priekšgalā. Viņiem nedaudz nepaveicās, viņi strādāja klubam un komandai grūtā laikā, taču savu darbu veica pēc labākās sirdsapziņas," saka hokeja kluba "Admiral" prezidents Zairbeks Jusupovs. "Galvenā trenera amatā mēs esam uzaicinājuši jaunu, ambiciozu, taču jau diezgan pieredzējušu un pazīstamu treneri Andreju Razinu. Runājām ar daudziem hokeja speciālistiem, noklausījāmies dažādus viedokļus. razinsatlidoja uz Vladivostoku, un mēs tikāmies personiski. Beigās piedāvājam viņam amatu, un viņš to nolēma pieņemt."

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā Vladivostokas klubs pēc 45 spēlēm ieņem 12. vietu.

Kā ziņojām, "Admiral" finansiālo grūtību dēļ klubu ir pametuši vairāki ārzemju spēlētāji, ieskaitot latviešu aizsargu Oskaru Bārtuli, kurš jau ir pievienojies Ufas "Salavat Julajev" klubam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!