Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība nenoliedz, ka zem jautājuma zīmes ir vairāku klubu dalība nākamās sezonas KHL čempionātā, taču līgas dalībnieku skaits nemainīšoties, ziņo aģentūra "R-Sport".

"Kā jūs zināt, ir pieņemts lēmums par stingrākām prasībām pret klubiem, pieprasot juridiskas garantijas," preses konferencē žurnālistiem teica KHL prezidents Dmitrijs Černišenko. "Uz šo dienu mēs no visiem klubiem esam saņēmuši dokumentus par dalību gaidāmajā KHL sezonā, un šobrīd veicam precizējošu darbu attiecībā uz dažiem klubiem. Jūnijā KHL valdes sēdē tiks apstiprināts visu komandu saraksts, kas startēs čempionātā. Dramatisku izmaiņu nebūs. Kopumā, es uzskatu, ka skaitliskām izmaiņām nevajadzētu būt."

Černišenko medijiem atklājis, ka pagaidām nav skaidrības par triju klubu līdzdalību KHL čempionātā nākamsezon. Viens no tiem ir Rīgas "Dinamo", vēl arī Bratislavas "Slovan" un Habarovskas "Amur", finansējuma problēmas ir arī Vladivostokas "Admiral", bet par Piemaskavas "Atlant" jau ziņots, ka nākamo KHL sezonu klubs izlaidīs. Toties līgā varētu atgriezties Maskavas "Spartak", kas pagājušo sezonu finansiālu grūtību dēļ izlaida.

Kā zināms, pagājušosezon KHL spēlēja 28 klubi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!