Foto: LETA

Kazaņas "Ak Bars" hokejisti regulārā čempionāta spēlē pret Rīgas 'Dinamo' pierādīja, kāpēc viņi ir vadošajās pozīcijās Austrumu konferencē, pēc zaudējuma sacīja rīdzinieku aizsargs Kristaps Zīle.

Iepriekš ziņots, ka trešdien KHL spēlē rīdzinieki pirmie guva vārtus, bet ar 1:4 atzina Austrumu konferences līderu Kazaņas "Ak Bars" pārākumu.

"Ļoti labs pretinieks un labs pārbaudījums mums kā komandai. Sākums neizdevās kā plānots. Līdz gūtajiem vārtiem viss bija labi. Pirmā perioda otrā puse gan bija ļoti slikta. Otrajā periodā viņiem piederēja iniciatīva, bet mēs labi turējāmies un, kad vajadzēja, pavilka Kalniņš. Labi strādājām. Pretinieks pierādīja, kāpēc ir līderi Austrumu konferencē. Uzvarēja stiprākais," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Zīle.

Zīlem savainojuma dēļ nācās izlaist vairākas spēles, tostarp arī Špenglera kausa izcīņu. Aizsargs atzina, ka vēl nav pilnībā aizmirsis par traumēto vietu.

"Savainojums, protams, vēl ir jūtams. Laukumā gan jutos labi. Visu šo laiku, kad ārstēju savainojumu, nevarēju likt slodzi uz rokām. Kājas kustējās uz pilnu jaudu, treniņos turpināju turēt sevi formā," viņš skaidroja.

$duelID=873;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!