Foto: F64

Īstā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) cīņa sāksies regulārajā sezonā, uzskata šo līgu pārstāvošās komandas Rīgas "Dinamo" aizsargs Kristaps Zīle.

Rīgas "Dinamo" svētdien pārbaudes turnīrā Ņižņijnovgordā ar rezultātu 1:4 piedzīvoja zaudējumu Maskavas "Dinamo" vienībai.

Vienīgos vārtus zaudētāju komandas labā guva Zīle, kurš atklāja spēles rezultātu.

"Spēli iesākām labi un vairākkārt veidojām bīstamus momentus," Rīgas komandas mājaslapā citēts Zīle. "Slikti, ka ielaidām vārtus vienu sekundi pirms otrā perioda beigām, jo tad rezultāts, iespējams, būtu citādāks. Trešajā trešdaļā viņi guva trīs vārtus un mums īsti vairs nebija variantu."

Zīle atklāja mača rezultātu otrā periodā 37.sekundē.

"Matiass Mitinens labi iegāja zonā, piespēlēja ripu Dmitrijam Šuļeņinam, kurš to teicami man atmeta uz zilo līniju. Redzēju, ka ir brīva metiena līnija un šāvu pa vārtiem. Mūsu uzbrucēji labi nosedza skatu vārtsargam, kurš nespēja pienācīgi noreaģēt," sacīja Zīlē

Maskavas "Dinamo" šosezon pārstāv arī pagājušās sezonas Rīgas kluba vadošais uzbrucējs Miks Indrašis.

"Sanāca pret Indraši pacīnīties," noteica Zīle. "Prieks, protams, ka viņš ir ticis tādā komandā, bet tagad vēl pāragri kaut ko spriest. Šis tomēr ir pārbaudes turnīrs un īstā cīņa sāksies KHL regulārajā čempionātā."

Rīgas klubs pirmdien spēlēs ar Minskas "Dinamo", bet otrdien ar mājinieci Ņižņijnovgordas "Torpedo". Pēc tam ceturtdien sekos spēle pret Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet turnīrs tiks noslēgts piektdien pret Maskavas "Spartak", kurā gaidāmajā sezonā spēlēs Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums.

Uz pārbaudes turnīru rīdzinieki devušies ar trim vārtsargiem, desmit aizsargiem un 19 uzbrucējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!