Foto: DELFI

Otrdien noslēdzās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā sezona un kļuva zināmi visi Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas pāri.

Rietumu konferencē jau pirms pēdējām spēlēm bija zināms, ka Rīgas "Dinamo" spēlēs pret Oskara Bārtuļa vienību Doņeckas "Donbass", bet Jaroslavļas "Lokomotiv" ar Miķeli Rēdlihu un Jāni Spruktu spēlēs pret divkārtējiem Gagarina kausa ieguvējiem Maskavas "Dinamo". Trešdienas vakarā vēl kļuva zināms, ka Sanktpēterburgas SKA tiksies ar Maskavas CSKA, bet Prāgas "Lev" spēlēs pret "Medveščak". Rietumu konferencē pirmās divas spēles risināsies 7. un 8.martā, bet nākamās divas spēles 10. un 11.martā. Nepieciešamības gadījumā, sērijas turpinājums būs 13., 15. un 17.martā.

Pagaidām gan oficiāli nav zināms, kur pirmās spēles risināsies "Donbass" un Rīgas "Dinamo" pārī. 7. un 8.martā komandām jāspēlē "Donbass" laukumā, taču Ukrainā valdošās nestabilās situācijas dēļ KHL vadība mačus var pārcelt uz citu vietu.

Tikmēr Austrumu konferencē pirmajā kārtā līgas jaunpienācēji Vladivostokas "Admiral" spēlēs pret Magņitogorskas "Metallurg", Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" cīnīsies ar Artūra Kuldas pārstāvēto Ufas "Salavat Julajev", Astanas "Baris" pret "Avtomobiļist", bet Kazaņas "Ak Bars" pret "Sibirj". Šajos dueļos pirmās spēles notiks 8. un 9.martā, bet nākamās divas spēles 11. un 12.martā. Nepieciešamības gadījumā, sērijas turpinājums būs 14., 16. un 18.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!