Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" treneri paziņojuši komandas sastāvu izbraukumu spēļu sērijai pret Podoļskas "Vitjazj", Maskavas "Dinamo", Kazaņas "Ak Bars" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", informē vienība.

Jau iepriekš bija zināms, ka izbraukumā nedosies ceļgala savainojumu guvušais Marcels Hosa un aizsargs Sandis Ozoliņš, kurš šajā laikā veiks iepriekš ieplānotas veselības rehabilitācijas procedūras, kā arī jau ilgstoši savainojumus ārstējošie Oskars Cibuļskis un Gints Meija.

Treneri šajā izbraukumā līdzi ņems 28 hokejistus: 3 vārtsargus – Mikaelu Telkvistu, Jakubu Sedlāčeku un 17 gadus veco HK "Rīgas" vārtsargu Salvi Balandīnu, 9 aizsargus – Arvīdu Reķi, Metu Robinsonu, Georgiju Pujacu, Krišjāni Rēdlihu, Kristapu Sotnieku, Jēkabu Rēdlihu, Rodrigo Laviņu, Mārtiņu Poreju un Edgaru Siksnu, kā arī 16 uzbrucējus – Kailu Vilsonu, Lauri Dārziņu, Polu Ščehuru, Marcelu Haščāku, Džeimiju Džonsonu, Miku Indraši, Vitāliju Pavlovu, Aleksandru Ņiživiju, Māri Bičevski, Mārtiņu Cipuli, Andri Džeriņu, Juri Upīti, Gunāru Skvorcovu, Rustamu Begovu, Robertu Bukartu un Deividu Sarkani.

Pēc šiem mačiem KHL čempionātā iestāsies 28 dienas gara pauze, kas saistīta ar 2014. gada Soču Ziemas olimpiskajām spēlēm.

Rīgas "Dinamo" izbraukumā devās otrdien no rīta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!