Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" treneru korpuss paziņojis komandas sastāvu regulārā čempionāta pēdējām četrām spēlēm.

Rīgas "Dinamo" hokejisti otrdien pēcpusdienā dosies pēdējā izbraukuma spēļu sērijā, kurā būs jāspēkojas ar Bratislavas "Slovan", Zagrebas "Medveščak", Minskas "Dinamo" un Mitišču "Atlant".

Šajā izbraukumā "Dinamo" treneri līdzi ņēmuši 25 hokejistus, starp kuriem ir trīs vārtsargi – Jakubs Sedlāčeks, Džefs Delorjē un Salvis Balandīns, astoņi aizsargi – Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čārlzs Genovejs, Milans Jurčina, Mārtiņs Porejs, Aleksandrs Jerofejevs un Ralfs Grīnbergs un 14 uzbrucēji – Lauris Dārziņs, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Linuss Videls, Kails Vilsons, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis, Broks Troters un Rodrigo Ābols.

Rīgas "Dinamo" hokejistiem šobrīd ir mazas izredzes iekļūt izslēgšanas spēles. Ar 56 spēlēs izcīnītiem 84 punktiem "Torpedo" hokejisti Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd ieņem septīto vietu, bet "Soči" ar 83 punktiem ir astotie. Rīgas "Dinamo" ar 71 punktu ir 12.pozīcijā. Lai sasniegtu izslēgšanas spēles, rīdzinieki nedrīkst atļauties zaudēt punktus nevienā no četrām atlikušajām cīņām - visas jāuzvar pamatlaikā. Tikmēr "Soči" vienībai atlikušās četras šīs sezonas regulārā čempionāta cīņas ir jāzaudē pamatlaikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!