Foto: RIA Novosti/Scanpix
Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dinamo" komanda otrdien dramatiskā cīņā ieguva uzvaru arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences trešajā finālspēlē.

Līgas pagājušās sezonas čempionvienība savā laukumā ar rezultātu 4:2 (0:0, 0:2, 4:0) septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām ieguva uzvaru pār regulārajā čempionātā uzvarējušo Sanktpēterburgas SKA vienību.

Otrajā trešdaļā divus vārtus guva SKA hokejisti Viktors Tihonovs un Tonijs Mortensons, bet "Dinamo" izšķirošajās 20 minūtēs spēja ne tikai atspēlēties, bet arī uzvarēt. Sākotnēji pa reizei precīzi bija Dominiks Granjāks un Aleksejs Cvetkovs, panākot izlīdzinājumu.

Septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām uzvaru mājiniekiem nodrošināja Konstantīns Kasjančuks, turklāt atlikušajā laikā Jurijs Babenko pamanījās gūt arī ceturtos vārtus, kad ieraidīja ripu tukšos vārtos.

Kā ziņots, sērijas pirmajā mačā Maskavas "Dinamo" uzvarēja ar 3:2, bet otrajā cīņā pašreizējā KHL čempionvienība bija pārāka izbraukumā ar 4:2. Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām Maskavas "Dinamo" izvirzījās vadībā jau ar 3-0. Abu komandu ceturtais un, iespējams, pēdējais mačs trešdien vēlreiz risināsies Maskavā.

Kā ziņots, Austrumu konferences finālsērijā Latvijas uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā divkārtējā līgas čempionvienība Kazaņas "Ak Bars" pēc pirmajiem diviem mačiem savā laukumā ar rezultātu 2-0 uzvar Čeļabinskas "Traktor" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!