Foto: RIA Novosti/Scanpix
Latvijas treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dinamo" komanda sestdien izcīnījusi uzvaru arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences otrajā finālspēlē, pieveicot Sanktpēterburgas "Ska"vienību.

Spēle beigusies ar rezultātu 4:2 (pa trešdaļām 3:1, 1:1, 0:0), informē turnīra rīkotāji.

Maskavas "Dinamo" rindās vārtus guva Konstantīns Kasjančuks, Deniss Mosaļovs, Aleksejs Sopins un Mareks Kvapils, kamēr "Ska" komandas labā vārtus guva Andrejs Pervišins un Viktors Tihonovs.

Mačs notika Latvijas tieneša Eduarda Odiņa vadībā.

Kā ziņots, sērijas pirmajā mačā Maskavas "Dinamo" uzvarēja ar 3:2. Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām Maskavas "Dinamo" izvirzījās vadībā jau ar 2-0, turklāt nākamos divus mačus aizvadīs savā laukumā.

Tikmēr Austrumu konferences finālsēriju sestdien ar uzvaru sāka Latvijas uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā divkārtējā līgas čempionvienība Kazaņas "Ak Bars", kas savā laukumā ar 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 1:0) savā laukumā pagarinājumā salauza Čeļabinskas "Traktor" pretestību.

Vienīgos vārtus pamatlaikā komandas guva jau pirmajā trešdaļā, kad otrajā minūtē precīzs bija "Traktor" spēlētājs Jevgēņijs Kuzņecovs, bet 11.minūtē izlīdzinājumu panāca Daniss Zaripovs.

Pamatlaikā vairs vārti netika gūti un uzvaru mājiniekiem pagarinājuma piektajā minūtē, spēlējot vairākumā, izrāva Konstantīns Korņejevs, iebakstot ripu Maikla Gārneta sargātajos vārtos.

Tomēr Dārziņš netika pieteikts jau sestajai savas komandas spēlei pēc kārtas.

Sērijā "Ak Bars" izvirzījās vadībā ar 1-0. Nākamais mačs svētdien vēlreiz risināsies Kazaņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!