Foto: F64

Piekto uzvaru pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs pirmdien izcīnīja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dinamo" komanda, kas savā laukumā ar 5:3 (2:0, 2:1, 1:2) pieveica Novosibirskas "Sibirj" vienību.

Jau līdz 28.minūtei "Dinamo" komanda izvirzījās vadībā ar 4:0, un atlikušajā laikā "Sibirj" vienībai neradās reālas izredzes pacīnīties par panākumu.

Divus vārtus uzvarētājiem guva Deniss Kokarevs.

Šis "Sibirj" komandai bija sestais zaudējums pēdējās septiņās spēlēs.

Tikmēr svarīgā mačā par augstāku vietu Rietumu konferencē pirmdien Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) savā laukumā pieveica Baltkrievijas vienību Minskas "Dinamo".

Ja minskieši būtu uzvarējuši šajā cīņā, viņi izvirzītos divīzijas līderpozīcijā, kas automātiski dotu otro vietu Rietumu konferencē, savukārt tagad Baltkrievijas klubs no "Torpedo" atpaliek par pieciem punktiem un Rietumu konferencē ieņem tikai piekto vietu.

Rietumu konferences kopvērtējumā tagad līderpozīcijā ar 98 punktiem 48 spēlēs atrodas Sanktpēterburgas SKA, bet "Torpedo" ieņem otro vietu ar 83 punktiem. Maskavas "Dinamo" kontā jau ir 92 punkti, tomēr tā atrodas tikai trešajā pozīcijā, jo spēlē vienā divīzijā ar SKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!