Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc zaudējuma Gagarina kausa izcīņas finālsērijas piektajā spēlē atzina, ka viņa vadītajai vienībai bija lieliska iespēja uzvarēt.

Jau vēstīts, ka Maskavas "Dinamo" pirmdien atspēlējās no trīs vārtu deficīta, bet mača izskaņā tomēr piedzīvoja zaudējumu Čeļabinskas "Traktor" komandai ar rezultātu 3:4.

"Pirmajā trešdaļā pieļāvām kļūdas, otrajā – izglābāmies, un pēc tam varējām iemest vairākumā. Tad spēle būtu beigusies. Trešajā periodā vēlējāmies spēlēt no aizsardzības, bet tas neizdevās," Znaroka sacītais pēcspēles preses konferencē citēts Krievijas medijos. "Kad noņēmām vārtsargu, varējām izlīdzināt rezultātu, taču trāpījām pa vārtu stabu. Domāju, ka būs pagarinājums. Nekas traks nav noticis, braucam uz Čeļabinsku."

Tikmēr "Traktor" komandas galvenais treneris Valērijs Belousovs uzsvēra, ka viņa vienībai paveicies ceturto vārtu guvumā. "Trešajā trešdaļā lūdzu puišiem spēlēt agresīvāk aizsardzībā, un viņi ar to tika galā."

Sērijas sestā spēle notiks 17.aprīlī Čeļabinskā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!