Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pašreizējās čempionvienības Maskavas "Dinamo" izpildījumā gaidāmajā Rietumu konferences finālsērijā pret Sanktpēterburgas SKA tiks izmantoti gan labi zināmi, gan jaunieviesti taktiskie risinājumi, Krievijas medijiem paudis vienības galvenais treneris Oļegs Znaroks.

Kā zināms, konferences pusfinālā Latvijas speciālistu Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Dinamo" komanda ar 4-1 uzvarēja Jāņa Sprukta pārstāvēto Maskavas CSKA klubu, bet SKA ar 4-0 pieveica Čerepovecas "Severstaļ".

Kā Krievu medijiem paudis Znaroks, gaidāmajā duelī pret SKA vienību plānoti arī jauni taktiskie risinājumi.

"Salīdzinājumā ar sēriju pret CSKA dažas lietas saglabāsim, dažas ieviesīsim no jauna. Vismaz tāda ir pašreizējā iecere," portālā "R-sport.ru" citēti trenera izteikumi.

Vaicāts par sēriju pret CSKA, Znaroks atzinis, ka komanda šo cīņu jau aizmirsusi un par to vairs nedomā.

Līdz šim aizvadītajās divās Gagarina izcīņas kārtās gan "Dinamo", gan SKA komandas piedzīvojušas vien vienu neveiksmi.

Pirmais abu komandu savstarpējais mačs paredzēts piektdien Sanktpēterburgā.

Jau ziņots, ka Austrumu konferencē pagaidām zināms vien viens fināla dalībnieks - Čeļabinksas "Traktor", kas pusfināla sērijā līdz četriem panākumiem ar 4-1 uzvarēja Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto pērnās sezonas finālisti Omskas "Avangard" komandu.

Tikmēr pusfināla sērijā starp Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas "Ak Bars" un Ufas "Salavat Julajev" rezultāts ir neizšķirts 3-3, bet izšķirošais septītais mačs notiks trešdien Kazaņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!