Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērija bijusi ļoti smaga, pēc uzvaras pār Sanktpēterburgas SKA sacīja Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks.

Atgādinām, ka pirmdien Maskavas "Dinamo" hokejisti ar rezultātu 5:1 uzvarēja SKA spēlētājus, sērijā līdz četrām uzvarām būdami pārāki ar 4-2.

"Šī bija ļoti smaga sērija. Mēs tajā uzvarējām, jo spēlētāji parādīja neticami vīrišķību. Kāds spēlēja ar lauztu roku, cits ar lauztu kāju," Krievijas medijos citēts Znaroka sacītais. Speciālists piebilda, ka jau saņēmis apsveikumus no bijušajiem komandas spēlētājiem Aleksandra Ovečkina un Leo Komarova: "Komarovs teica, ka vēlas atgriezties "Dinamo"."

Tikmēr SKA galvenais treneris Juka Jalonens uzsvēra, ka Maskavas "Dinamo" bija pelnījis iekļūt finālā. "Mēs neuzvarējām, jo nespējām gūt vārtus. Esmu pateicīgs savai komandai, jo tai izdevās uzvarēt divas spēles pēc trim zaudējumiem," teica SKA treneris.

Maskavas "Dinamo" pretinieks finālā būs Kazaņas "Ak Bars" un Čeļabinskas "Traktor" pāra uzvarētājs. Šajā sērijā vadībā ar 3-2 ir "Ak Bars" vienība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!