Foto: F64

Viens no Latvijas visu laiku labākajiem hokejistiem Sandis Ozoliņš visu vasaru trenējies un šobrīd izskata Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Krievijas klubu piedāvājumus, vēsta žurnāls "Sporta Avīze".

Ozoliņš visu vasaru esot īrējis ledu "Volvo" hallē un Sergeja Žoltoka vidusskolā, līdz ar to noprotams, ka viņš gatavojas jaunajai sezonai.

Pats Ozoliņš žurnālam nevēlējās atklāt komandas, ar kurām viņš veic pārrunas, jo, kamēr nebūs parakstīts līgums, spēlētājs klusēs.

Atgādinām, ka iepriekš izskanēja informācija, ka par Ozoliņu interesējas Magņitogorskas "Metallurg", Mitišču "Atlant", Maskavas CSKA, Čeļabinskas "Traktor" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kamēr "Sporta Avīze" vēsta, ka par Latvijas aizsargu kaut nedaudz interesējušās visas KHL komandas izņemot Rīgas "Dinamo". Latvijas kluba vadība nevēlējās viņam maksāt tikpat lielu algu, cik iepriekš. Tikmēr Magņitogorskas "Metallurg" Ozoliņam esot gatava maksāt trīs miljonus dolāru sezonā. Arī citas komandas esot gatavas viņam maksāt miljonus.

Savukārt Mitišču "Atlant" vienība Ozoliņu savā sastāvā vēlējusies redzēt jau "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņā, taču izdevums vēsta, ka sportists ieturējis pauzi šajā jautājumā.

Ozoliņš aizvadītajā sezonā Rīgas "Dinamo" sastāvā piedalījās 50 regulārā čempionāta spēlēs, kurās izcēlās ar desmit vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, iekrājot arī negatīvu lietderības koeficentu -17.

Savukārt septiņās Gagarina kausa spēlēs viņa kontā viena piespēles un vieni vārti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!