6. septembrī 27. reizi notiks tradicionālais un tautā iecienītais Vecāķu Pludmales skrējiens, kur dalībnieki varēs pārbaudīt savu sportisko meistarību dažādās distancēs, informēja organizatori.

Sacensību centrs un starta vieta paredzēta Vecāķu pludmalē pie glābšanas stacijas. Skrējiens notiks vairākās grupās: meistarības klasē, kur distances garums 10 un 5 kilometri, veselības klase, kur distance ir 5 kilometri un bērnu grupas, kur distance ir 300 un 600 metrus garas. Sacensības norisināsies 1 aplī pa Vecāķu pludmali un tai pieguļošo meža/kāpu zonu.

Sacensību sākums plkst. 11.45, kad starts tiks dots bērnu grupām, plkst. 12:30 startēs 10 kilometru skrējēji, pēc 10 minūtēm distancē dosies 5 kilometru skrējēji.

Pagājušā gadā skrējiens pulcēja rekordlielu dalībnieku skaitu. Kopumā uz startu izgāja 431 dalībnieki, no kuriem 130 bija bērni. 

Iepriekšējā pieteikšanās sacensībām notiks līdz 4. septembrim plkst. 24:00.

Vēl līdz 29. augustam dalības maksa meistarības klasei ir 10 eiro, veselības klasei 7 eiro. Sākot no 30. augusta dalības maksa palielināsies - meistarības klase 13 eiro, veselības klase 10 eiro. Bērnu grupām dalība ir BEZ MAKSAS. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas.

Papildinformācija par skrējienu, pieteikšanās kā arī sacensību nolikums pieejama interneta vietnē - "sportlat.lv".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!