Foto: Publicitātes foto
Ķekavas amatieru pludmales volejbola čempionāta "Elvi" posmā cīņu turpināja 15 amatieru un 4 sieviešu līgas komandas. Pēc sestās no astoņām sacensību kārtām kopvērtējuma tabulas pirmo pozīciju nosargā komanda "Arča", kam neatlaidīgi seko "A2" un "Alni"s- sastāvi, kas savā starpā dalīja arī sestā posma pirmās trīs vietas, informēja organizatori.

"Fortius" laukuma tikās 15 amatieru un 4 sieviešu līgas komandas, to vidū trīs jaunpienācēju sastāvi. Lai gan jaunas komandas joprojām ir laipni aicinātas pievienoties šīs vasaras karstākajām sacensībām, kopvērtējuma rezultāti liecina, ka abās līgās ir savi favorīti.

Pēc čempionāta kopvērtējuma rezultātiem pirmajā pozīcijā (436 p.) šobrīd atrodas "Arča", kas "Elvi" posmā savam rezultātam pievienoja vērtīgos 92 punktus. Tikmēr "A2" ir vienīgais sastāvs, kas guvis uzvaras trijos posmos, ar 384 punktiem ierindojoties kopvērtējuma tabulas otrajā vietā. Sīvs konkurents ir arī "Alnis", kam trešā vieta gan aizvadītajā mačā, gan kopvērtējumā. Sieviešu līgā vadībā ir izvirzījusies komanda "Selga/Lagzdkalne", (276 p.) aiz sevis atstājot 192 punktu ieguvējas komandu "Muris" un trešās komandu "Sin&San". Šie seši sastāvi bija arī tie laimīgie, kas savā īpašumā ieguva "Elvi" dāvanu kartes.

Strauji tuvojoties pludmales volejbola čempionāta izskaņai, cīņa par iekļūšanu finālposmā kļūst arvien spraigāka un interesantāka. Ja vēlies par to pārliecināties, esi laipni gaidīts 10. un 14.augusta sacensībās, kā arī 24.augusta izšķirošajās finālspēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!