Foto: LETA
Arī šogad "Lattelecom" Rīgas maratona dalībniekiem pēc finiša būs iespēja mobilajās dušās bez maksas atsvaidzināties pēc skrējiena, informē sacensību rīkotāji.

40 tonnas smagā kravas automašīna jeb "Shower Truck", kas pārvērsta augstākās klases dušu telpā, atradīsies maratona finiša zonā, dodot iespēju noskaloties uzreiz pēc skrējiena. Automašīnā ir izvietotas 20 dušas, atsevišķi atdalot sieviešu un vīriešu dušas telpas, kā arī ģērbtuves. Pirms dušošanās skrējēji ir aicināti doties caur maratona ģērbtuvēm, noliekot savas elektroniskās iekārtas un līdzi paņemot personīgo dvieli, kā arī citas nepieciešamās lietas, piemēram, šampūnu vai ziepes.

Maratona finiša zonā tiks izvietotas labi redzamas zīmes, kas skaidri norādīs dušu atrašanās vietu. Ūdens kā vienmēr būs patīkami silts vai arī vēsāks – pēc katra skrējēja vēlmēm. Arī par personīgajām mantām nevajadzēs satraukties – tās varēs droši atstāt dušu auto darbinieku uzraudzībā.

Ir uzbūvēti trīs šādi īpašie "Hansgrohe" dušu auto, kas regulāri dodas pasaules tūrēs, viesojoties dažādos publiskos pasākumos. Piemēram, šogad tie būs pieejami tādos ievērojamos pasākumos kā "Volkswagen" maratons Prāgā, "BIG 25" maratons Berlīnē un "Ironman" maratons Cīrihē, kā arī daudzos citos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!