Sestdien, 13. septembrī, sporta un atpūtas kompleksā Riekstukalns pie Baldones norisināsies noslēdzošais "Vivus.lv" kalnu divriteņu (MTB) maratona posms. Tiks noskaidroti kopvērtējuma laureāti visās ieskaites grupās un tur pat Riekstukrogā notiks sezonas kopvērtējuma apbalvošanas ceremonija un balle, informēja organizatori.

Šajā sezonā sportiskā intriga ir ļoti augsta, jo tikai pēdējā posmā tiks noskaidrots "Vivus.lv" MTB maratona 2014. gada kopvērtējuma uzvarētājs gan vīriešu, gan sieviešu grupās, Yuasa Kalnu karalis, kā arī labākā Latvijas Valsts Meži Pusmaratona komanda.

Uz šo posmu īpaši aicinām ikvienu kurš piedalījies kādā no iepriekšējiem "Vivus.lv" MTB maratona posmiem, jo pēc sacensībām gan braucējus, gan līdzjutējus organizatori ielūdz uz noslēguma apbalvošanas ceremoniju un "Dobeles Dzirnavnieks pasta party".

Pasākuma programmā paredzēts mūzikālais priekšnesums, preses konference, "Vivus.lv" MTB maratona un Latvijas Valsts Meži MTB pusmaratona sezonas uzvarētāju apbalvošana visām grupām, atrakcijas, loterija un dejas. Tā būs lieliska iespēja satikt pieredzējušākos braucējus un savus draugus, lai neformālā gaisotnē apspriestos un novērtētu šī gada velo veiksmes un piedzīvojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!