Foto: Publicitātes foto
Nedēļas nogalē risinājās "Lattelecom" Rīgas maratona "adidas" skriešanas skolas "Warm-Up Weekend" treniņi, kuru ietvaros, atklājot gatavošanos jaunajai skriešanas sezonai, vairākiem simtiem skrējēju bija iespēja pievienoties fitnesa treniņam un skriešanas koptreniņam Mežaparkā.

Sestdien Rīgas Hanzas vidusskolas sporta zālē risinājās skrējējiem piemērots fitnesa treniņš ar pamatkustību apgūšanu vadošā trenera Ralfa Upmaņa un "DCH Studijas" treneru vadībā. Savukārt svētdien Mežaparkā notika skriešanas koptreniņš "adidas" skriešanas skolas treneru Romāna Meldera, Zandas Zariņas-Rešetinas un garo distanču skrējējas Anitas Kažemākas vadībā.

"Lattelecom" Rīgas maratona "adidas" skriešanas skolas "Warm-Up Weekend" treniņi tiek rīkoti ar mērķi sagatavot ikvienu skrējēju savai "Lattelecom" Rīgas maratona distancei, dodot iespēju trenēties kopā ar draugiem un citiem skrējējiem, kā arī piedāvājot iespēju smelties ekspertu zināšanas par pareizu garo distanču skriešanu.

Nākamie "adidas" skriešanas skolas "Warm-Up Weekend" notiks 12.-13.decembrī un 9.-10.janvārī. Pieteikšanās nākamajam "Warm-Up Weekend" treniņam sāksies šonedēļ "Lattelecom" Rīgas maratona mājas lapā www.lattelecomrigasmaratons.lv

2016.gada sezonā "Lattelecom" Rīgas maratona "adidas" skriešanas skola bez maksas piedāvās daudz plašāku un visaptverošāku mācību un treniņu formātu. Paplašinātā programma ļaus atbalstīt skrējējus visas sezonas garumā, palīdzot ikvienam gūt nepieciešamās teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas, lai veiksmīgi sasniegtu izvirzīto mērķi un uzlabotu savu veselību un pašsajūtu.

2016.gada janvārī, sākot ar 16 nedēļu atskaiti līdz maratonam, skrējējiem būs iespēja gatavoties skrējienam pēc speciāli izstrādātiem treniņu plāniem, darot to individuāli vai kopā ar "adidas" skriešanas skolas treneriem, kam koptreniņos Mežaparkā pievienosies arī profesionāli skrējēji. Savukārt jau tradicionālajās "adidas" skriešanas skolas lekcijās varēs saņemt pilnu atbalstu skriešanas treniņu procesā, apgūstot teorētiskos skriešanas treniņu aspektus un klausoties aizraujošos iedvesmas stāstos cikla "Skrējējs skrējējam" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!