Foto: DELFI
Ar portāla "Delfi" un radiostacijas "Star FM" skriešanas dueli pirmdien tika dots "starta šāviens" izaicinājuma spēlei pirms maijā paredzētā "Lattelecom" Rīgas maratona.

Pulksten 12:00 portāla "Delfi" darbinieces Zane un Ineta no biroja mājas Mūkusalas ielas 41b uzsāka ceļu uz "Star FM" ofisu Dzelzavas ielā 120G. Tajā pašā laikā "Star FM" pārstāvji uzsāka ceļu uz portāla "Delfi" ofisu. Aizraujošajā duelī otro gadu pēc kārtas uzvaras laurus plūca portāla "Delfi" skrienošās darbinieces.

Divu mediju duelis otrdien ieskandināja "Star FM" izaicinājuma spēli ofisiem – kurš pirmais aizskries līdz pretinieku komandas birojam. Katru darba dienu no 4. aprīļa īsi pirms 12.00 "Star FM" ēterā raidījumā "Otrais cēliens" no visiem iesūtītajiem pieteikumiem tiks izvēlēti divi ofisi, kuri sacentīsies savā starpā. Radio ēterā tiks dots starta šāviens, un uzvar tas, kurš pirmais atskrien līdz otras komandas biroja durvīm.

26. "Lattelecom" Rīgas maratonā, kas šogad norisināsies 14. un 15. maijā, rīdzinieki un pilsētas viesi varēs izvēlēties saviem spēkiem un noskaņojumam atbilstošāko distanci - maratonu (42,195 km), pusmaratonu (21,0975 km), kā arī 10 km un īsākas distances. Populāro 5 km distanci šogad aizstās 6 km distance, dodot iespēju līdz šim īsākās distances dalībniekiem pilnībā izbaudīt "Brīvības ielas kultūras kilometru", divreiz skrienot garām Brīvības piemineklim un Kultūras goda sardzei pieminekļa pakājē.

Savukārt pašiem mazākajiem dalībniekiem un ģimenēm organizatori sarūpējuši "Rimi" bērnu dienu 14. maijā, kuras laikā dienu pirms galvenajiem startiem piedāvās ne tikai mini-distances, aktivitāšu un atpūtas zonas 11. novembra krastmalā, bet arī pilnīgi jaunu 4,2 km distanci – Ģimeņu skrējienu. Ģimeņu skrējiens 14. maijā startēs krastmalā, ietvers Eksporta, Elizabetes ielas, kā arī skrējienu garām Kongresa namam, Valdemāra un Meierovica ielās, līdz Brīvības pieminekļa pakājei un cauri Vecrīgai, lai finišētu 11. novembra krastmalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!