Sestdien, 30. jūlijā, tika aizvadīta "Ghetto Games" festivāla kulminācijas diena, kurā bija vērojami elpu aizraujoši priekšnesumi un tika noskaidroti turnīru uzvarētāji, informēja organizatori.

Visu dienu uz Lielā prospekta norisinājās Ziemeļeiropas čempionāts šosejas motociklu frīstailā "Kurland Stunt 2016", kurā uzvarēja viens no ekstrēmākajiem braucējiem pasaulē - Jona Vatanens. Šova ietvaros "stunt" braucējs Andris Grīnfelds izpildīja lēcienu pāri Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājam Aivaram Lembergam un Raimondam Elbakjanam.

Starptautiskajā "Ghetto Basket" ielu basketbola turnīrā piedalījās komandas no Itālijas, Lietuvas, Krievijas, Ukrainas un Polijas, kā arī 5 PRO grupas spēcīgākās Latvijas komandas. Fināla cīņā pret Lietuvas komandu "Viena Kasa" uzvarēja "Viss.lv".

Starptautiskajās "BMX Park" sacensībās uzvarēja Džeks Klārks no ASV, bet labākā pašmāju braucēja titulu saņēma Tomass Grīnbergs.

Ventspils skeitparkā starptautiskajās "inline" skrituļslidošanas sacensībās uzvarēja Romāns Abrate no Francijas, savukārt latvietis Toms Slukins ieguva piekto vietu.

"Ghetto Floorball" turnīrā cīnījās astoņas komandas, pirmo vietu izcīnot Ogres komandai "Mafiozo".

Starptautiskajās skeitborda sacensībās piedalījās ap 40 braucēju no Latvijas, Igaunijas, Somijas un Vācijas, bet uzvarēja soms Jaki Jonatans Pirtila. Ar paraugdemonstrējumiem uzstājās arī ventspilnieks Madars Apse, kurš uz skrituļdēļa brauca nostājies uz rokām.

Baltijas čempionātā ielu vingrošanā "Baltic Open 2016" uzvarēja Daniels Laizāns no Latvijas. Latvijas ielu vingrošanas biedrības līderis

Baltijas atklātajā čempionātā armvrestlingā "Baltic Open 2016" uzvarēja "Ghetto Games" atlēts Normunds Tomsons, bet dāmu klasē labākā bija lietuviete Dovile Povilaitite.
"Ghetto Dance" starptautiskās hip-hop deju sacensībās uzvarēja dejotājs ar pseidonīmu Roška no Francijas un Sandra Klastauskaite no Lietuvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!