Pludmales sporta centrā "Brazīlija" aizvadītas pirmās šā gada Entuziastu Pludmales volejbola līgas spēles, turpinot veiksmīgi iesākto pirmo līgas sezonu.

Jauns gads ir ienesis arī jaunumus EPVL - pievienojusies jauna vīriešu komanda, atbalstītāju pulks ir paplašinājies un, pateicoties veiksmīgai sadarbībai, EPVL saviem spēlētājiem ir sagādājusi nelielu pārsteigumu - iespēju aizvadīt individuālu treniņu kopā ar pasaules labākajiem bīčistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.

Spraigo cīņu starplaikā tika izlozētas divas komandas - viena meiteņu un viena puišu, kurām jau šajā piektdienā būs lieliska iespēja aizvadīt individuālu treniņi kopā ar pasaules labākajiem pludmales volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu. Jaunākā līgas komanda "Petroff" - Maksims Kartasevs un Andrejs Petrovs, kas 19.01. aizvadīja savas pirmās spēlēs EPVL, izrādījās visveiksmīgākā un ieguva iespēju aizvadīt treniņu kopā ar Samoilovu un Šmēdiņu. Puišiem piebiedrosies Dace Pavlovska un Evija Poļakova, kas tika izlozētas no meiteņu komandām.

Par labākajām 19.01. EPVL komandām tika atzītas komanda Baloži (Jānis Balodis un Gatis Balodis), kas saņems dāvanu karti no līgas atbalstītajiem t/c Galleria Riga. Starp meiteņu komandām tiesneši ar labāko atzina komandu Paupe/Heinrihsone (Dzintra Paupe un Elīna Heinrihsone), kas saņems balvu no Max Factor.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!