Foto: Publicitātes foto
Sestdien Jūrmalā norisinājās Ziemas sporta svētki, kas pulcēja vairāk nekā tūkstoti veselīga un aktīva dzīvesveida entuziastus no visas Latvija – Talsiem, Rēzeknes, Ogres, Jelgavas, Rīgas un daudzām citām Latvijas pilsētām un reģioniem, portālu "Delfi" informēja organizatori.

Jūrmalas Ziemas sporta svētku dalībnieki sacentās skriešanas un nūjošanas distancēs.

10 kilometru skriešanas distancē vīriešu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Kristaps Bērziņš, kurš distanci veica 31 minūtē un 37 sekundēs. Otrais finišēja Andrejs Dmitrievs, no līdera atpaliekot tikai par divām minūtēm un 16 sekundēm. Trešo vietu ieguva Māris Ābele, distanci pieveicot 33 minūtēs un 56 sekundēs.

Savukārt sieviešu konkurencē 10 kilometru distancē pirmā finišēja Anita Kažemāka, kura distanci veica 37 minūtēs un 50 sekundēs. Otro vietu ieguva Laura Čakle, distanci pieveicot 41 minūtē un 48 sekundēs. Savukārt kā trešā finišēja Ginta Valtere, no otrās vietas ieguvējas, atpaliekot par vienu sekundi.

Piecu kilometru skriešanas distancē vīriešu konkurencē uzvaras laurus plūca Kristaps Kaimiņš, kurš distanci pieveica 16 minūtēs un 32 sekundēs. Otro vietu ieguva Andris Ronimoiss ar rezultātu 16 minūtes un 53 sekundes. Trešo vietu izcīnīja Maksims Nagibins, distanci pieveicot 17 minūtēs un 8 sekundēs.

Sieviešu konkurencē par piecu kilometru distances uzvarētāju kļuva Aļina Sokaļska, kura distanci pieveica 19 minūtēs un 22 sekundēs. Otro vietu ieguva Ināra Lūse, no līderes atpaliekot par 18 sekundēm. Kā trešā finišēja Anastasija Geraseva, uzrādot laiku 20 minūtes un 47 sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!