"Jūrmalas MTB velomaratonā" svētdien, 12.oktobrī, piedalīsies riteņbraucējs Jānis Ozols, kurš pēdējos 10 gadus ar izciliem panākumiem startējis teju visās Latvijā notiekošajās riteņbraukšanas sacensībās, pirmdien informēja velomaratona organizators Kaspars Tupiņš.

36 gadus vecais Ozols līdz šim deviņās sezonās izcīnījis 1.vietu tautas klasē SEB MTB riteņbraukšanas sacensību kopvērtējumā, bet šogad ieguva 4.vietu "Vivus" MTB maratona sporta klasē.

""Jūrmalas MTB velomaratonā" braukšu 47 kilometru garajā "Turkish Airlines" distancē, taču pagaidām vēl neesmu izlēmis, vai startēšu tautas klasē, vai pārbaudīšu spēkus sporta klasē, kurā sacenšas profesionāļi," pastāstīja Ozols.

Dalību "Jūrmalas MTB velomaratonā" apstiprinājuši arī panākumiem bagātie riteņbraucēji no komandas ''Rietumu-Delfin'' - Dmitrijs Sorokins, Emīls Liepiņš, Andžs Flaksis, Krists Neilands, Sandis Āķis, kā arī spēcīgās Latvijas MTB velobraucējas Lelde Ardava (''Rietumu – Delfin'') un Madara Fūrmane (''Trek Team'').

"Jūrmalas MTB velomaratona" būs divas distances - 47 kilometru garā "Turkish Airlines" distance, kas sadalīta tautas klasē un sporta klasē, kā arī 20 kilometru garā "LUKOIL" Veselības distance.

Iepriekš reģistrēties dalībai velomaratonā var līdz piektdienai, 10.oktobrim (ieskaitot) vietnē www.baltijasmaratoni.lv, kā arī sporta klubos "CityFitness'' un veikalos ''Fans''.

Bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!