Foto: Publicitātes foto
Skriešanas entuziastiem un profesionāliem sportistiem, kuri sestdien, 6.septembrī, startēs Jūrmalas pusmaratonā, būs iespēja izbaudīt Latvijā ātrāko trasi, kas, iespējams, ļaus daudziem sasniegt savu labāko rezultātu, pastāstīja sacensību organizators Kaspars Tupiņš.

"Esam parūpējušies, lai skrējēji sacensību laikā varētu domāt tikai par savu sportisko sniegumu. Šajā pasākumā daudziem dalībniekiem iespējami personīgie rekordi, ja būs gan labi laikapstākļi, gan pašsajūta," viņš prognozēja.

Atgādinām, ka Jūrmalas pusmaratonā būs četras distances - ''Turkish Airlines'' 21 kilometra distance, "ASICS'' - 10 kilometru distance, ''Seesam'' 5 kilometru skriešanas/nūjošanas distance un ''Lego'' 500 metru līdz viena kilometra distance. Jūrmalas pusmaratona ģenerālsponsors – "Gillette".

Iepriekš reģistrēties dalībai šajā sporta pasākumā var līdz trešdienai, 3.septembrim (ieskaitot) vietnē "baltijasmaratoni.lv", kā arī sporta klubos "CityFitness'' un veikalos ''Fans''.

Bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība bez maksas.

Vieglatlētikas un skriešanas treneris, sporta kluba "Metroons" vadītājs Juris Beļinskis, kas veicis Jūrmalas pusmaratona trases mērījumus un sertifikāciju, atzina, ka šī trase ir unikāla - tai ir ļoti kvalitatīvs segums, nav lielu kāpumu vai asu līkumu.

"Izņemot Jūrmalu, Latvijā pagaidām nav nevienas tādas trases, kura būtu bez 180 grādu apgriezieniem. Tādējādi Jūrmalas pusmaratona trase godam titulējam par ātrāko Latvijā - varam gaidīt, ka daudzi skrējēji nākamsestdien tur sasniegs savus labākos rezultātus," teica Beļinskis.

Atgādinām, ka treniņi dalībai pusmaratonā Dzintaru pludmalē vēl notiks 26.augustā un 2.septembrī. Ikviens treniņu apmeklētājs bez maksas saņem "Dion" izotonisko dzērienu, kas palīdz saglabāt izturību un veicina ūdens uzsūkšanos fiziskas slodzes laikā. Būs pieejams arī "Evian" dzirdināšanas punkts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!