Foto: Publicitātes foto
28. septembrī Jūrmalas pludmalē norisināsies Jūrmalas skriešanas svētki. Jūrmala aicina Latvijas skolēnus līdz 19. septembrim pieteikt savu skolu komandu dalību mājaslapā www.maratoni.lv un Jūrmalas skriešanas svētkos piedalīties bez maksas.

Jūrmalas skriešanas svētki ir iespēja skolām (vidusskolām, ģimnāzijām, pamatskolām, profesionālās izglītības iestādēm) sportiskā garā atzīmēt jaunā mācību gada sākšanos kūrortpilsētas pludmalē un doties aizraujošā skrējienā gar jūras krastu pa pludmales smiltīm. Arī studenti tiek īpaši gaidīti Jūrmalas skriešanos svētkos - piesakot komandu līdz 19. septembrim, augstskolām iespēja piedalīties ar 50% atlaidi.

Lai atvieglotu skolu komandu ierašanos uz Jūrmalas skriešanas svētkiem no tālākām Latvijas pilsētām un novadiem, iepriekš vienojoties ar pasākuma organizatoriem, skolēniem tiks nodrošināts bezmaksas transports.

Ikvienam dalībniekam būs iespēja izvēlēties distanci atbilstoši savām spējām - 10 km vai 5 km distanci, izveidot četru cilvēku komandu un piedalīties 10 km aizraujošā stafetē, kā arī īpaši padomāts par bērniem, kuriem būs sava bērnu distance.

Jūrmalas skriešanas svētki būs neaizmirstams piedzīvojums ikvienam dalībniekam, jo, veicot distances, skrējējus sagaidīs īpaši izklaidējoši pārsteigumi - muzikāli, atraktīvi un uzmundrinoši. Īpaši sagatavota izklaides programma būs ne tikai dalībniekiem, bet līdzjutējiem, tāpēc visi dalībnieki tiek aicināti ņemt līdzi savus atbalstītājus. Arī pēc distanču veikšanas svētki Jūrmalas pludmalē turpināsies kopā ar populāriem mūziķiem. Plašāka informācija par izklaides programmu sekos drīzumā.

Reģistrēties Jūrmalas skriešanas svētkiem var no 27. augusta mājaslapā www.maratoni.lv. Visizdevīgāk reģistrēties Jūrmalas skriešanas svētku distancēm ir līdz 14. septembrim, kad dalība visās distancēs ir tikai 5 eiro. Bērni līdz 12 gadu vecumam, reģistrējoties līdz 24. septembrim, bērnu skrējienā var startēt bez maksas. Jūrmalas pilsētas uzņēmēju komandām atlaide 30% dalības maksai.

Jūrmalas skriešanas svētku nolikums, reģistrācija un plašāka informācija - www.maratoni.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!