Līdz pat 200 jauniešu sestdien, 18. jūnijā, Rīgā, Grīziņkalna sporta kompleksā piedalīsies pirmajā "O!Kartes" čempionātā ielu vingrošanā, informē Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrība.

Sacensības norisināsies divās vecuma grupās - līdz 18 gadu vecumam un vecāki par 18 gadiem. Visi dalībnieki cīnīsies četrās disciplīnās: ielu vingrošanas "frīstails", "trepe" uz pievilkšanās stieņa, "trepe" uz līdztekām un turēšanās 90 grādos ieliektos elkoņos pie pievilkšanās stieņa. Sacensību disciplīnas notiks jauktā secībā, atkarībā no dalībnieku skaita un laika apstākļiem.

"Ar O!Kartes atbalstu no jūnija Grīziņkalnā profesionālu treneru vadībā notiek bezmaksas treniņi ielu vingrošanā. Tagad šiem jauniešiem būs iespēja izmēģināt spēkus O!Kartes čempionātā. Ikviena sacensība tradicionālajos sporta veidos vai ielu vingrošanā būtiski attīsta cilvēku gan fiziski, gan norūda garīgi. Novēlu, lai iedrošinājumu sava talanta demonstrēšanā saņem ikviens, kas ne vien piedalīsies, bet arī apmeklēs pasākumu!" saka LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis.

Dalībnieku reģistrācija no plkst. 11:00, sacensību sākums paredzēts plkst. 12:00. Ieeja un dalība pasākumā bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!