Foto: Publicitātes foto
Līdz populārajam šķēršļu pārvarēšanas sacensībām "SMScredit.lv Stipro skrējienam" Latvijā atlicis mazāk nekā mēnesis un līdz šim savu dalību apstiprinājuši 1500 dalībnieku, informēja organizatori.

Šogad "SMScredit.lv Stipro skrējiens" atgriežas pie iepriekšējo gadu formāta, kad visu distanču starts tiks dots vienā dienā. Par godu Latvijas valsts simtgadei tiks veidoti ne vien jauni šķēršļi un uzlabota esošo caurlaidība, bet arī piedāvātas trīs dažādas starta grupas. Viena no tām "Izlūku skrējiens", ar kuru dalībnieki pirmo reizi varēja iepazīties aizvadītajā gadā. 5 kilometrus garajā distancē komfortabli jutīsies ikviens, kurš vēlas izmēģināt spēkus "SMScredit.lv Stipro skrējienā" un izjust pasākuma vienreizējo atmosfēru. "Izlūku skrējienā" paredzēts kopējs starts, tādēļ varēs skriet individuāli, pārī kopā ar kādu vai komandā. Oficiāli šajā skrējienā atļauts piedalīties no 16 gadu vecuma.

Cilvēkiem ar augstu fizisko sagatavotību, profesionāliem sportistiem, tiem kuriem svarīgi ir uzrādīt labu rezultātu vai kuri vēlas izaicināt sevi tiks piedāvāta 10 kilometrus gara distance. Individuāls starts paredzēts gan sievietēm, gan vīriešiem, gan komandām. Pirmo reizi skrējiena vēsturē dalībniekiem būs iespēja pieteikt dalību "Avangardā". Tas nozīmē, ka skrējēji, kas izvēlēsies "Avangardu" varēs startēt atsevišķā grupā piecpadsmit minūtes ātrāk, kā pārējie "SMScredit.lv Stipro skrējiena" 10 km distances skrējēji un cīnīsies par naudas balvām. "Avangardu" iesakām izvēlēties dalībniekiem, kuri iepriekš piedalījās Elites grupā un vēlas izvairīties no sastrēgumiem pie šķēršļiem.

Savukārt mazajiem skrējējiem būs iespēja piedalīties atraktīvās skriešanas sacensības bērniem "Mazo Stipro skrējiens".
Šobrīd aktīvi tiek strādāts pie "SMScredit.lv Stipro skrējiena" trases un citiem organizatoriskajiem darbiem. Trešo reizi dalībniekiem finišā par dalību skrējienā pasniegs speciāli dizainētas medaļas patriotiskās noskaņās.

"SMScredit.lv Stipro skrējienam" iespējams reģistrēties oficiālajā mājas lapā "stiproskrejiens.lv" vai "sacensibas.lv". Līdz 20. aprīlim pēdējā iespēja pieteikties par izdevīgāku dalības maksu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!