"MTB Jūrmalas velomaratonā", kas svētdien, 12.oktobrī, norisināsies Latvijas vienīgajā kūrortpilsētā, kopējais balvu fonds sasniegs vairāk nekā 5000 eiro, pastāstīja sacensību organizators, "Baltijas Maratoni" pārstāvis Kaspars Tupiņš.

Atgādinām, ka šajā sporta pasākumā būs divas distances - "Turkish Airlines" 47 kilometru maratona distance, kurā atsevišķi izdalīta sporta klase un tautas klase, kā arī "LUKOIL" 20 kilometru Veselības distance.

Ātrākie velobraucēji sporta klasē cīnīsies par naudas prēmijām par kopējo summu vairāk nekā 1000 eiro vērtībā. Uzvarētājiem būs sarūpētas arī citas balvas, tostarp "GARMIN" pulsometri, veikala "Fans" dāvanu kartes, DION sporta uzturs, sporta kluba "Cityfitness" abonementi, "Bosch" instrumenti, numuriņi viesnīcā "Skrundas muiža" un "Red Bull" dzērieni.

Visi, kas startēs "Tautas klasē", izlozēs desmit "LUKOIL" dāvanu kartes par kopējo summu 500 eiro, kā arī aviobiļeti lidojumam uz jebkuru "Turkish Airlines" galamērķi.

Savukārt Veselības distancē pie pārsteiguma balvām tiks atraktīvāk ģērbtās ģimenes, kuplākās komandas un kolektīvi.
Lai labāk sagatavotos dalībai sacensībās, organizatori ir sagatavojuši iespēju svētdien, 5.oktobrī, plkst. 12.00 piedalīties "Jūrmalas MTB velomaratona" trases apskates braucienā. Starts būs Babītes ielā 5, bet visiem izmēģinājuma brauciena dalībniekiem būs pieejams "Evian" un "DionSportlab" dzirdināšanas punkts.
Iepriekš reģistrēties dalībai velomaratonā var līdz piektdienai, 10.oktobrim (ieskaitot) vietnē www.baltijasmaratoni.lv, kā arī sporta klubos "CityFitness'' un veikalos ''Fans''.

Bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!