Foto: Publicitātes foto
"Nordea" Rīgas maratons sadarbībā ar "Lattelecom" un "uzmundrini.lv" piedāvās interaktīvu iespēju visiem līdzjutējiem ar video vai foto sveicienu atbalstīt savus maratonistus trasē, informē rīkotāji.

"Lattelecom" izstrādātā unikālā platforma "uzmundrini.lv" maratona dalībniekus trasē atpazīs, nolasot katra individuālā dalībnieka čipa informāciju, piemeklējot konkrētajam dalībniekam veltīto sveicienu un demonstrējot to uz lielajiem ekrāniem trasē. Plānots, ka "uzmundrini.lv" trasē pārraidīs vairāk nekā 2000 sveicienus gan Latvijas, gan ārvalstu skrējējiem.

Lielie "uzmundrini.lv" ekrāni tiks izvietoti trīs vietās maratona trasē, dodot garo distanču skrējējiem tik svarīgo atbalstu visas trases garumā. Ekrānu atrašanās vietas trasē: pie Vanšu tilta Ķīpsalas pusē, uz Krasta ielas netālu no Salu tilta un 11.novembra krastmalā.

Sveicienus līdz 18.maijam var augšupielādēt www.uzmundrini.lv, sekojot instrukcijām. Personalizētos sveicienus trasē varēs saņemt visi 42 km, 21 km un 10 km dalībnieki, savukārt, 5km skrējēji veltītos uzmundrinājumus varēs vērot uz lielā ekrāna 11.novembra krastmalā starta un finiša zonā.

Ņemot vērā pasākuma lielo dalībnieku skaitu, video garumam ir ierobežojums - 10 sekundes, taču organizatori rekomendē svarīgāko visiem līdzjutējiem pateikt piecās sekundēs, lai ikviens dalībnieks saņemtu tieši sev domātos uzmundrinājumus.

Pagājušajā gadā "uzmundrini.lv" izpelnījās milzums pozitīvu atsauksmju gan no Latvijas, gan ārvalstu garo distanču skrējējiem. "Liels paldies par uzmundrinājumu un sveicienu, palīdzēja!!!! Blakus skrējējiem tādu nebija, un pēc sveiciena parādīšanas viņi redzēja tikai manu muguru, vēlreiz liels paldies!!!!!!!!", tā pēc 2012.gada saviem apsveicējiem paldies teica viens no 42km skrējējiem. Savukārt, citam 42km skrējējam pozitīvāko mirkli pērn sagādāja: "Uzmundrinājums no manas draudzenes, ko skaļi nolasīja man, skrienot garām ekrānam."

Sveicienu sagatavošana

Video sveiciens: augšuplādē video ierakstu, kurā vari ierunāt, iedziedāt, iedejot, iedzejot vai jebkā citādi izpildīt uzmundrinājuma sveicienu savam skrējējam (atļautie video formāti: SWF, FLV, AVI, WMV, MOV, MP4 un tā maksimālais garums ir 10 sekundes, faila izmērs līdz 30Mb).

Foto sveiciens: augšupielādē kādu sevis, maratona skrējēja, visas ģimenes, darba kolektīva, draugu grupas, suņa, kaķa, ziedoša krūma vai jebkā cita foto, kurš maratona skrējējam liks pasmaidīt un pielikt soli maratona distancē. Ja vēlies, pievieno fotogrāfijai arī uzmundrinājuma vārdus (foto jābūt JPG, PNG vai GIF formātā).

Uzmundrinājuma sveiciens tekstā: Vienkārši uzraksti sveicienu - pasaki īstos vārdus īstajā mirklī, kuri iedvesmos tavu maratona skrējēju un dos tam divkāršu prieku skriet (teksta maksimālais garums ir 100 simboli).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!