Foto: Publicitātes foto
Olimpiskajā dienā, 22. septembrī, plkst. 18.00 Jaunciema pamatskolas sporta laukumā atklās īpaši funkcionālu vingrošanas staciju. Izmēģināt jauno staciju koptreniņā ar mūsu sportistiem, Eiropas čempionu šķēpmešanā Zigismundu Sirmo un Līnu Mūzi, piedalīties individuālās vingrošanas sacensībās un saņemt padomus turpmākiem vingrošanas treniņiem jaunajā stacijā aicināts ikviens interesents.

"Šogad Olimpiskās dienas moto ir "Vingro svaigā gaisā!", kas izcili sasaucas ar tām iespējām, ko ikvienam sportot gribētājam piedāvā vingrošanas stacijas. Jaunā vingrošanas stacija Jaunciemā būs kompakta, ar integrētām vingrinājumus paskaidrojošām norādēm un paredzēta visiem vecumiem, dzimumiem un cilvēkiem ar dažādiem sagatavotības līmeņiem," skaidro ielu vingrošanas kustības aizsācējs Kaspars Zlidnis, kurš vingrošanas stacijas atklāšanas dienā dalībniekiem demonstrēs stacijas iespējas. "Lai rudens jūs nebiedē! Ejiet ārā, skrieniet, vingrojiet un vislabāk to dariet kopā ar ģimeni vai draugu kompānijā!" mudina Kaspars.

Kopā ar Kasparu Zlidni svinīgo atklāšanas lentu griezīs un uzrunas vārdus teiks "Swedbank" Konsultāciju servisa vadītāja Olga Dadeika, Eiropas čempioni šķēpa mešanā Zigismunds Sirmais un Līna Mūze, kā arī Rīgas Domes pārstāvji.

Pasākuma gaitā viesi varēs ne tikai uzzināt, kas jauns un svarīgs ielu vingrošanā šobrīd, bet izmēģināt stacijas funkcionalitāti kopā ar ielu vingrotājiem un Eiropas čempioniem šķēpmešanā. Kad visi būs iesildījušies koptrenniņā, bērni, sievietes un vīrieši katrs savā disciplīnā tiks aicināti piedalīties individuālās sacensībās un saņemt sportiskas balvas.

Jaunciema stacija būs jau ceturtā vingrošanas stacija Latvijā, kura tiek atklāta pēc Swedbank iniciatīvas, bankas darbinieku komandām izvēloties novadu, kurā projektu īstenot. Pirmās šāda veida stacijas ir uzstādītas Garkalnē, Salacgrīvā un Jēkabpilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!