Foto: Publicitātes foto

Ar portāla "Delfi" žurnālista Anša Īvāna uzvaru ir noslēgusies ofisu izaicinājuma spēle pirms šāgada "Lattelecom" Rīgas maratona.

Pēdējā izaicinājumu spēles duelī sacentās portāls "Delfi" un mediju koncerns MTG. Ansis Īvāns ceļu no redakcijas biroja ēkas Dēļu ielā 4 līdz MTG ofisam Dzelzavas ielā 120 veica 43 minūtēs, un izcīnīja uzvaru, 10 kilometru distancē pārspējot MTG pārstāvi Anatoliju Griskjānu.

Ofisu izaicinājuma skrējiens šogad norisinājās no 18. līdz 28. aprīlim. Garākā noskrietā distance bija apmēram 10 kilometri, bet īsākā – 900 metri. Balvā visiem dueļu dalībniekiem ir dalība "Lattelecom" Rīgas maratonā, uzvarētāju komandas kapteinim – jauni skriešanas apavi no "adidas", bet otrās vietas ieguvējiem garda spēka deva no "Herkuless'.

Lattelecom Rīgas maratons šogad risināsies 27. reizi, un notiks 13. un 14. maijā. Pērn sacensībās piedalījās 33 tūkstoši skrējēju no 65 pasaules valstīm. Rīgas maratons ir saņēmis prestižo Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas (IAAF) Bronzas kvalifikācijas zīmi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!