Foto: Publicitātes attēls.
Rudens skrējiens "We Run Riga" šogad notiks divu dienu garumā – 9. un 10. septembrī Rīgā, 11. novembra krastmalā, un pirmo reizi skrējiena vēsturē šogad sacensību dalībnieki savus spēkus var izmēģināt arī pusmaratona distancē, informēja organizatori.

Plānots, ka šogad skrējienā un citās abu dienu sportiskajās aktivitātēs piedalīsies ap 10 000 dalībnieku. Pasākuma centrālā norises vieta atradīsies 11. novembra krastmalā, kur 9. septembrī jau no plkst. 16.00 dalībnieki varēs saņemt savus dalības numurus. Īsi pēc plkst. 21.00 par iesildīšanās kopā ar "Nike+ Run Club" treneriem muzikālo pavadījumu parūpēsies Miks Dukurs. Savukārt 22.00 starts tiks dots iecienītajam 5 km garajam "Nike" nakts skrējienam.

Svētdienas, 10. septembra, rītā īsi pēc 10.00 startu ieņems un trasē dosies 10 km skriešanas, nūjošanas un pusmaratona distances dalībnieki.

Kamēr lielākie sevi izaicinās garāko distanču pievārēšanā, sākot no 11.30 mazuļi izbaudīs rāpošanas sacensību priekus. Pēc 10 km tautas distances un pusmaratona distances uzvarētāju apbalvošanas trasē dosies bērnu skrējiens (200- 1000 m). Savukārt pēcpusdienā ikviens aicināts piedalīties "Sportland" Ģimenes skrējienā, kas sāksies plkst. 14.30. Šis skrējiens būs īsts enerģijas lādiņš un patiesa prieka un jautrības avots – kopā startējot bērniem, vecākiem, draugiem, kolēģiem, galvenais priekšnosacījums šajā skrējienā ir kopā būšana. Komanda 2,5 km garajā distancē dodas kopā un finišē arī kopā.

Kamēr lielais notikums septembrī tuvojas, organizatori aicina piepulcēties "Nike+ Run Club" treniņiem Rīgā, tie notiek pirmdienās Uzvaras parkā vai ceturtdienās Mežaparkā. Treniņi notiek plkst. 19.30 un ir bez maksas. Treniņus "Nike+ Run Club" treneri, kas rūpējas par katra dalībnieka labsajūtu un fiziskajai sagatavotībai piemērotu skrējiena un vingrinājumu tempu. Ja nu treniņi Rīgā nav pa ceļam, tad organizatori iesaka izveidot savu treniņu programmu, izmantojot "Nike Run Club" aplikāciju savā viedierīcē. Svarīgi ir ne tikai sevi izaicināt, bet arī sagatavoties paša izplānotajiem izaicinājumiem. Aplikācija palīdzēs izveidot katram individuāli vispiemērotāko treniņa plānu un būt gatavam skrējienam.

Pasākuma organizētāji aicina pieteikt savu dalību skrējieniem un nūjošanai laicīgi. Visu aktuālāko par pasākumu "We Run Riga" varat izlasīt mājaslapā http://werunriga.lv Tajā atrodams arī sacensību nolikums: http://werunriga.lv/lapa/nolikums

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!