Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
SEB kalnu divriteņu maratonu seriāls šogad norisināsies jau 13. reizi, un šogad dalībniekiem rīkotāji piedāvās septiņus posmus.

Laika gaitā maratona dalībnieku skaits izaudzis no dažiem simtiem dalībnieku līdz vairākiem tūkstošiem. SEB MTB maratons joprojām ir populārākais un prestižākais kalnu divriteņu maratonu seriāls Latvijā. Šogad SEB kalnu divriteņu maratonā paredzēti septiņi posmi dažādos Latvijas reģionos. Dalībniekiem būs iespēja startēt "Skandi Motors" un "Virši A" distancēs, "Mammadaba" veselības braucienā, kā arī bērnu braucienā. Pirmais posms Cēsis – Valmiera norisināsies svētdien, 27. aprīlī.

Šonedēļ SEB MTB rīkotāji - Igo Japiņa sporta aģentūra un SEB banka - aicina interesentus arī uz sezonas atklāšanas pasākumu, kas 17. aprīlī pulksten 13.00 aicina risināsies Rīgā, Mežaparkā. Pasākumā klātesošie tiks iepazīstināti ar jaunās SEB MTB velo sezonas aktualitātēm, ar jaunās sezonas komandām "Skandi motors" un "Virši - A" distancēs, kā arī varēs piedalīties aizraujošajā izslēgšanas braucienā.

SEB MTB 2013.gada sezonas fotoreportāža
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!