Foto: stock.xchng
Ceturtdien, 9. jūnijā, pl. 18.30, notiks kontrolskrējiens projekta "Bauda skriet Mežaparkā" ietvaros, kurā ikviens aicināts veikt kādu no piedāvātajām piecām distancēm uz laiku, iegūstot iespēju precīzāk sekot līdzi savam gatavošanās procesam 28. augustā paredzētajām "Nike Riga Run 2011" sacensībām.

Skrējējiem tiks dota iespēja izvēlēties sev atbilstošāko distanci – attiecīgi 2 km, 3 km, 5 km un 6,5 km pa asfaltu, kā arī 3,5 km garu krosa trasi. Kontrolskrējieni tiks organizēti reizi mēnesī, un tas ļaus ikvienam salīdzināt savu rezultātu izmaiņas.

Kā īpaši viesi pirmajā kontroltreniņā 9. jūnijā piedalīsies "Nike Riga Run 2011" sadarbības partneri no Ventspils maratona kluba, kura skrējēji vēl pirms starta Mežaparkā augusta beigās piedalīsies arī 19. jūnijā paredzētajā Ventspils pusmaratonā. Tajā savu varēšanu aicināts pārbaudīt ikviens no "Bauda skriet Mežaparkā" treniņu dalībniekiem, kuriem kontroltreniņa dienā arī tiks piedāvāta iespēja pieteikties ar atlaidi Ventspils pusmaratonam.

Ar 9. jūnija kontrolskrējienu noslēgsies arī "Mangaļi" sportošanas mēnesis, kura laikā aktīvie skrējēji bija aicināti krāt treniņos veiktos kilometrus, labākajiem saņemot vērtīgas balvas. Taču ierastie skriešanas treniņi turpināsies kā ierasts – otrdienās un ceturtdienās pl. 18.30, kā arī sestdienās pl. 11.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!