Foto: LETA

Saistībā ar svētdien, 28.septembrī, Jūrmalā notiekošajiem "Jūrmalas skriešanas svētkiem" šajā nedēļas nogalē pilsētā ir noteikti satiksmes ierobežojumi, informēja pasākuma organizatori.

No sestdienas pulksten 14:00 līdz svētdienas, 28.septembra, pulksten 18:00 apstāties un stāvēt tiks aizliegts Pilsoņu ielā, posmā no Jūras ielas līdz pludmalei.

28.septembrī laika posmā no pulksten 7:00 līdz 18:00 apstāties un stāvēt būs atļauts Lienes ielā, posmā no Viktorijas ielas līdz Smilšu ielai, savukārt apstāties un stāvēt tikai ar īpašām caurlaidēm būs atļauts slēgtā publiskā stāvvietā Jūras ielā, posmā no Tirgoņu ielas līdz Ātrajai ielai. Stāvvietā automašīnu drīkst novietot tikai ar SIA "Alpha Baltic Sport" izsniegtām atļaujām.

Dalībnieku stāvvietas atradīsies uz Jūras ielas posmā starp Teātra ielu un Turaidas ielu, uz Lienes ielas posmā starp Smilšu ielu un Viktorijas ielu. Autobusu stāvlaukums būs Gājēju laukumā, kas atrodas Pils un Parka ielas krustojumā. Savukārt organizatoru stāvvieta atradīsies uz Jūras ielas posmā starp Tirgoņu ielu un Pilsoņu ielu, bet "VIP stāvvieta" atradīsies uz Jūras ielas posmā starp Pilsoņu ielu un Teātra ielu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!