Foto: Publicitātes foto
Nākamās nedēļas nogalē risināsies "Vivus.lv" MTV maratonu seriāla otrais posms nākamajā nedēļā risināsies Latvijas motokrosa līdzjutējiem labi zināmajā Apes mototrasē.

Apes posmā gaidāma kopvērtējuma līderu maiņa, jo pagājušajā nedēļā kronētais Latvijas MTB čempions Mārtiņs Blūms ar komandas biedru Arni Pētersonu (abi ZZK komanda), dodas uz Pasaules Kausa posmiem MTB krosā. Pēc pirmā posma šie braucēji ieņem pirmo un otro vietu kopvērtējumā.

Apē saņemsim atbildi uz vēl vienu jautājumu- vai Latvijas riteņbraucējām izdodies atņemt līderes kreklu no Igaunijas MTB čempiones Grētes Šteinburgas, kura uzvarēja pirmajā posmā Tukumā?

Apes posms jau tradicionāli ir vienīgās MTB sacensības Latvijā, kas dalībniekus ieved arī Igaunijas teritorijā. Kopumā pa Paganamā ainavu parka (Paganamaa maastikukaitseala) kalniem un gravām jābrauc apmēram 8 kilometru garumā. Dalībniekiem pases līdzi nav jāņem!

Visas sezonas garumā Vivus.lv MTB Maratona dalībniekus aicinām piedalīties Latvijas Mobilais Telefons Endomondo izaicinājuma kausā, jo katrā sacensību posmā trīs maratona un pusmaratona distances braucēji varēs iegūt Endomondo Premium kontu bez maksas. Pirms starta neaizmirsti ieslēgt Endomondo!

Vivus. Lv MTB Maratonā dalībniekiem tiek piedāvātas vairākas distances

  • "Veloprofs Maratons" (50 līdz 60 km),
  • "Latvijas Valsts Meži Pusmaratons" (25 līdz 30 km),
  • "LIMPO bērnu brauciens" (200 līdz 1000 m).

"LIMPO Bērnu brauciens" visiem bērniem vecumā no 2 - 11 gadiem ir bez maksas! Bez tam, visi bērni saņems balvas un katrā sacensību posmā varēs izklaidēties "1188" piepūšamajās atrakcijās.

Finišā Vivus.lv MTB maratona dalībniekiem būs iespēja atgūt spēkus ar gardám pusdienām no Latvijas pārtikas ražotājiem Nākotne, Garīši, Balticovo un Latvijas maiznieks.

Lai uzturētu apkārtējo vidi tīru, sacensību organizatori sadarbībā ar sporta uztura ražotāju "High5" aicina katru dalībnieku izlietoto sporta uztura iepakojumu vest līdz finišam un saņemt 20% atlaidi jaunu "High5" produktu iegādei!

2014. gada "Vivus.lv MTB Maratona" nākamie posmi:

  • 25. maijā Apē
  • 8. jūnijā Smiltenē
  • 13. jūlijā Talsos
  • 17. augustā Cēsīs
  • 13. septembrī Baldonē

Pieteikšanās sacensībām un sīkāka informācija mājaslapā www.mtb-maratons.lv , kā arī  veikalā Veloprofs, Maskavas ielā 240, Rīgā.

"Vivus.lv" MTB maratonu pirmā posma fotogalerija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!