Foto: F64
Vieglatlētikas treneris Andis Austrups pārtraucis sadarbību ar septiņcīņnieci Lauru Ikaunieci-Admidiņu, kura Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs izcīnīja ceturto pozīciju.

Sociālajā tīklā "Facebook" Austrups paziņoja, ka viņš negrasās veikt pārrunas ar Ikaunieci-Admidiņu par sadarbības turpināšanu.

"Šī ir pateicība. Sports ir nežēlīgs, visu labu. Beidzu tēlot treneri, man ir svarīgākas lietas, ko dzīvē darīt. Ir ļoti sāpīgi, bet jāiet savs ceļš," rakstīja treneris. "Latvija pilna ar malačiem, kuri var trenēt. Man daudzi saka, lai beidzu trenēt, nu beidzot sapratu kāpēc."

Pirmdien Austrups un Ikauniece-Admidiņa atstāja Rio, bet Latvijas medijiem neviens no abiem komentārus pagaidām nav sniedzis.

Austrups līdz šim bija pirmais un vienīgais Ikaunieces-Admidiņas treneris. Viņu sadarbība ilga desmit gadus, un šī speciālista vadībā vieglatlēte sasniedza pasaules līmeņa rezultātus.

Jau vēstīts, ka Ikauniece-Admidiņa Rio spēlēs palika uzreiz aiz goda pjedestāla. Viņai līdz trešajai vietai pietrūka tikai 36 punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!