Foto: Reuters/Scanpix

Arī skandalozā krievu peldētāja Jūlija Jefimova pārdod automašīnu BMW X4, ko viņai par sasniegumiem Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs uzdāvināja Krievijas valsts, apstiprinājusi sportistes aģente.

"Mašīnu Jūlija nolēma pārdot divu apsvērumu dēļ," Jefimovas aģenti Annu Mitjkovu citē aģentūra TASS. "Pirmkārt, viņai jau ir viena automašīna, "Audi A6", ko Jūlijai uzdāvināja par sasniegumiem Londonas olimpiskajās spēlēs, un viņa ar to brauc tikai tad, kad ir Krievijā, Volgodonskā. Otrkārt, Jūlija plāno iegādāties nekustamo īpašumu Maskavā, kas prasa ievērojamus līdzekļus, un ar piešķirto prēmiju tam nepietiek."

Kā zināms, Jūlija Jefimova Rio olimpiskajām spēlēm tika pielaista, neskatoties uz divkāršu dopinga diskvalifikāciju, kas izsauca sašutumu citu valstu peldētāju vidū. Rio Jefimova tika pie divām sudraba medaļām 100 un 200 m distancē brasā. 2012. gada Londonas olimpiādē viņa izcīnīja bronzas medaļu.

Pēc Rio spēlēm vairāki Krievijas sportisti, kas par uzrādītajiem rezultātiem saņēma dāvanā automašīnas, nolēma tās pārdot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!