Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" piedāvāja piektdien, 22. jūlijā no plkst. 10.00 tiešraidē skatīties raidījumu "Vidējais latvietis pret Olimpisko" par Rio Olimpisko spēļu dalībniekiem, pludmales volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.

Sporta žurnālists Edgars Buļs raidījumā pārstāvēja vidējo latvieti un laukumā tikās ar 2014. un 2015. gada pasaules ranga līderiem pludmales volejbolā. Skatītājiem bija iespēja tiešraidē uzzināt vairāk par pludmales volejbolu, iepazīties ar sportistiem un viņu treneri, kā arī sekot līdzi, kā notiek treniņš Jūrmalā un gatavošanās Rio olimpiskajām spēlēm.

Tiešraižu sērija "Vidējais latvietis pret Olimpisko" ir veltīta sportistiem, kuri šovasar pārstāvēs Latviju 2016. gada Vasaras olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro. Tiešraižu skatītājiem būs iespēja ne vien uzzināt vairāk par attiecīgo sporta veidu un sportistu, bet arī redzēt vidējo latvieti uz savas ādas izbaudām olimpieša spēku.

Tiešraižu sērija turpināsies pirmdien, 25. jūlijā plkst. 10.00 ar raidījumu par Māri Štrombergu, divkārtējo Olimpisko spēļu čempionu BMX riteņbraukšanā un 27. jūlijā plkst. 11.00 - par šķēpmetēju Zigismundu Sirmo.

Latvijas iedzīvotāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus, piedaloties Twitter diskusijā un lietojot tēmturi #LatvijaRIO.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!