Pasaules čempionātā vasaras biatlonā trešdien iedzīšanas sacensībās vīriešiem 11.vietu izcīnīja Latvijas sportists Kaspars Dumbris.

Dumbris sešu kilometru distanci veica 25 minūtēs un 13,9 sekundēs, četrās šaušanās kopumā pieļaujot piecas kļūdas un sacensību uzvarētājam, uzbekam Ruslanam Nasirovam, finišā zaudējot minūti un 35,2 sekundes.

Savukārt otrs Latvijas pārstāvis Edgars Piksons ierindojās 17.vietā 50 finišējušo sportistu konkurencē, šautuvēs kļūdoties četras reizes un distanci veicot 25 minūtēs un 56,9 sekundēs.

Šodien tiek aizvadīts arī piecu kilometru iedzīšanas skrējiens sievietēm, kurā Latviju pārstāvēs Gerda Krūmiņa un Madara Līduma.

Jau ziņots, ka otrdien notikušajā četru kilometru krosa sprintā vīriešu konkurencē Dumbris izcīnīja piekto vietu, bet Piksons ierindojās astotajā pozīcijā.

Savukārt trīs kilometru sprintā dāmām otrdien Krūmiņa ierindojās desmitajā vietā, bet Līduma finišēja 11.pozīcijā, kamēr juniorēm šajā distancē Žanna Juškāne ar piecām kļūdām šaušanā ieņēma 21.vietu, bet Baiba Bendika ar četrām kļūdām finišēja 28.pozīcijā.

Piektdien pasaules čempionātā sāksies sacensības rollerslēpošanas disciplīnā. Sākotnēji tiks aizvadītas stafetes, bet sestdien un svētdien tiks dots starts arī individuālajām sprinta un iedzīšanas distancēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!