Foto: DELFI
Pasaules kausa izcīņas sestajā posmā biatlonā, kas risinās Itālijas pilsētā Antholcā, sestdien 4x6 kilometru stafetē sievietēm pie uzvaras tika Krievijas kvartets.

Krievijas izlases biatlonistes - Svetlana Sļepcova, Anna Bogalija Titoveca, Natālija Guseva un Olga Zaiceva - astoņās šaušanās izmantoja sešas rezerves patronas, apsteidzot otrajā vietā palikušo Zviedrijas kvartetu par 57,1 sekundi.

Savukārt trešo vietu izcīnīja Vācijas komanda, kas uzvarētājām zaudēja divas minūtes un 20,1 sekundi.

Kā ziņots, Latvijas komanda sacensībās nebija pārstāvēta.

Posms sestdien turpināsies ar 15 kilometru masu starta distanci vīriešiem. Arī šajās sacensībās Latvija nebūs pārstāvēta.

Kā ziņots, posms ceturtdien sākās ar desmit kilometru sprinta distanci vīriešiem, kurā uzvarēja krievs Antons Šipuļins, bet Rastorgujevs izcīnīja 20.vietu. Šis ir Rastorgujeva līdzšinējās karjeras augstākais sasniegums Pasaules kausa posmos. No pārējiem Latvijas sportistiem Bricis ieņēma 47.vietu, bet jaunais Toms Praulītis palika pēdējā, 95.vietā.

Savukārt 7,5 kilometru sprinta distancē sievietēm piektdien uzvarēja norvēģiete Tūra Bergere, bet Latvijas izlases līdere Madara Līduma ierindojās 39.vietā. No pārējām Latvijas sportistēm Žanna Juškāne finišēja 81.vietu, bet Gerda Krūmiņa palika 90.pozīcijā.

Posmā noslēgumā svētdien masu startā sacentīsies dāmas, kā arī notiks stafete vīriešiem.

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks deviņi posmi, bet pasaules čempionāts risināsies no 1. līdz 13.martam Hantimansijskā, Krievijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!