Foto: DELFI

"Norvik Bankas" vadība pauž neizpratni par Latvijas Biatlona federācijas prezidentes Baibas Brokas un biatlonista Andreja Rastorgujeva trenera Intara Berkuļa publiskajiem izteikumiem par sponsorēšanas jautājumu, teikts bankas paziņojumā.

Jau vēstīts, ka Berkulis atklāja, ka "Norvik Banka" atteikusies būt par Rastorgujeva ģenerālsponsoru, taču turpinās sportistu atbalstīt mazākā mērogā. Broka atzina, ka viņa ir šokēta par bankas lēmumu, un bija apņēmības pilna atrast Latvijas vadošajam biatlonistam jaunu ģenerālsponsoru.

"Šobrīd notiek pārrunas ar Latvijas Biatlona federāciju par turpmākās sadarbības nosacījumiem. Galīga vienošanās, kas būtu nostiprināta dokumentāri, vēl nav panākta," paziņojumā citēts "Norvik Bankas" valdes priekšsēdētājs Olivers Bramvels.

"Mēs uzskatām, ka pirms abas puses vienojušās par sadarbības nosacījumiem turpmākajam laika posmam, publiski izteikumi neliecina par labas prakses principiem un Eiropā ierasto biznesa sarunu kontekstā šādi publiski komentāri parasti tiek uzskatīti par nepieņemamiem", turpināja Bramvels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!