Latvijas sportists Andrejs Rastorgujevs svētdien izcīnīja trešo vietu pasaules čempionāta vasaras biatlonā iedzīšanas sacensībās.

12,5 kilometrus distancē uz rollerslēpēm Rastorgujevs, kurš sestdien sprinta sacensībās arī izcīnīja trešo vietu, pieļāva trīs kļūdas, finišā slovākam Matejam Kazaram zaudējot 19,5 sekundes.

Tikmēr Edgars Piksons, kurš sprintā ieņēma 14.vietu, nepieļāva nevienu kļūdu un iedzīšanā izcīnīja septīto vietu, Kazaram zaudējot 54,9 sekundes.

Savukārt desmit kilometru iedzīšanas distancē sievietēm Madara Līduma pieļāva sešas kļūdas un ieņēma 18.vietu, bet Gerda Krūmiņa ar piecām kļūdām šaušanās finišēja 19.pozīcijā.

Kā ziņots, sprinta sacensībās sestdien Krūmiņa ierindojās 13.vietā, bet Līduma izcīnīja dalītu 15.pozīciju.

Jau ziņots, ka junioru sacensībās meiteņu konkurencē iedzīšanā svētdien Žanna Juškāne izcīnīja 18.vietu, bet puišiem uz starta neizgāja Jānis Zvaigznītis un Rolands Puzulis.

LETA jau vēstīja, ka sprintā sestdien 19.vietu izcīnīja Juškāne, bet Zvaigznītis un Puzulis finišēja attiecīgi 28. un 34.pozīcijā.

Savukārt ceturtdien 2x6+2x7,5 kilometrus garajās jaukto stafešu distancēs gan Latvijas junioru, gan pieaugušo komandas ieņēma priekšpēdējās vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!